Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Meester Simon initiatief voor burgemeestersjerp in Vorselaar - tijdperk Lieven Janssens voorbij

Vorselaar meester Simon stemt vanmorgen

Koester 2290 is de grote winnaar in het Kasteeldorp.    CD&V trok onder de naam Koester 2290 naar de kiezer met Simon Dens als lijsttrekker. Koester 2290 haalde 50,1% van de stemmen. 

ACTIEV komt op  42%.   'Vorselaar Anders' prikt 8%.

Zetels :

10 zetels voor Koester2290.     9 naar ACTIEV.  Een schok voor de ActieV aanhang.

 

Lieven Janssens reageert vanavond : "Ook in verlies moet je groot zijn. Verbindend zijn ook. Gefeliciteerd aan Koester 2290, proficiat aan Simon Dens die vanaf 1 december de burgemeesterssjerp zal overnemen van mij.

Ik wil ook ACTIEV bedanken, en onze ploeg met lijsttrekker Kobe feliciteren met een mooie campagne en een prachtig palmares aan realisaties: zowel op vlak van ruimtelijk beleid, welzijnsbeleid, vrije tijd, samenwerking en efficiënt beleid ...
Ik heb de voorbije 18 jaar al mijn tijd en energie gegeven aan Vorselaar. Met veel liefde en inzet voor die mooie gemeente.
 
We hebben daarin als ACTIEV ook altijd het belang van de gemeente gediend. We zullen dat ook blijven doen.
Zoveel mensen engageren zich elke dag opnieuw in het dorps- en verenigingsleven, in de sociale dienstverlening van onze gemeente. We hebben altijd verantwoordelijkheid genomen in ons dorp, en zullen dat -op welke manier dan ook- altijd blijven doen.
 
Dank aan iedereen voor de steun de voorbije 18 jaar, dank ook aan alle mensen die ons vandaag hun stem gaven.
 
En tot slot nog eens mijn felicitaties aan de collega’s van Koester 2290. Er staan fantastische projecten volledig klaar en ik zal ervoor zorgen dat de overdracht naar Simon als nieuwe burgemeester goed zal verlopen. Daar kan Vorselaar op rekenen", besluit Lieven Janssens.
 

Foto's Adrie de Kok / NNieuws.

Vorselaar meester Simon stemt vanmorgen

Deel dit artikel